Pening kepala dated anniversary isteri pun lupa..inikan pula kalau lupa birthday dia!!

Memang mintak tidur luar la jawabnya...

huuu..

tapi kan sebenarnya isteri ni bukan nya marah sangat sbb tak ingat tu..tapi kalau sudi apalah salahnya disertai pemberian bermakna walaupun sekecil-kecil pemberian.

Ada isteri yang bekerja keluar pagi2 bersama2...balik kadang duluan kengkadang kelewatan.

Sama2 menggalas tugas pencari nafkah bersama sambil membesarkan anak2..

Ada isteri yang bekerja juga,tapi bekerja dari rumah.Saya rasa ini pun satu tugas yang lebih mencabar.Bangun sebelum ahli keluarga yang lain.Menyediakan sarapan makan pakai anak2 sekolah,baju suami.Lauk nak masak tengah hari dah defrost takut nanti tak sempat masak tengah hari.Balik hantar anak mendobi dan ambil masa utk bisnes sendiri.

Apa pun terpulang para suami mahu menghargai isteri mengikut kemampuan.

Tapi kan...kalau suami tak tahu dan masih samar2 apa nak beri sempena hari2 peringatan..apakata belikan isteri hadiah berupa penjagaan diri dan wajah.Yelah...hari2 jaga orang lain,wajah orang lain berbedak disisir rapi...apa salahnya tiba giliran isteri berlawa-lawa bercantik-cantik.

nak tahu  tak hadiah yang best tu?

YOUTH SKIN CARE



Set penjagaan wajah yang paling digilai masa kini.Merawat wajah kusam isteri yang dilanda penuaan stress akibat pengurusan rumah tangga.Jerawat,jeragat....kulit kasar..warna semakin pudar.

ini adalah pilihan tepat  utk tersayang.

VIVIX MINUMAN TENAGA



Setelah seharian bersungguh-sungguh memberikan yang terbaik utk keluarga,tibalah masa isteri merehatkan diri dengan bekalan anti-oksida yang paling ohsem ni.Kau orang tau,kalau isteri jatuh sakit apa yang berlaku dengan rumah tangga.Aku yakin para suami mesti dah gelabah.Ada tau,disuruh isteri cepat2 balik dari hospital sebab suami tidak tahu uruskan anak-anak.Eiiii...sedihnya..Tapi tak dinafikan ada juga suami yang sangat fleksibel membantu isteri.

Saya rasa VIVIX adalah pilihan tepat buat isteri demi kebahagian sekeluarga.

Boleh hubungi saya
0106300503
HAWA
PENGEDAR SHAKLEE SERI MANJUNG


Testimoni pemilik pipi yang dah tegang akibat YOUTH



Fullmark..

Banyak lagi.. Baru satu..esok kite uplod pic lagi ek..
Kalau dinding rumah ade lubang - lubang kite simenkan aje. . Atau pun cat ye dak .Nak tutup bagi rata senang nak sapu pondesen.

Habis tu kalau lubang kat muka macam mana??

Weh.. Ngeri kot lubang . Bukan lubang tapi pori wajah yang terbuka luas.

Apa kesan kalau pori semakin besar ?

Senanglah kotoran nak duduk dalam tu. Jerawat semakin meriah kalau tak rajin cuci tak rajin nak tenyeh toner kan .

Setiap hari kan kita pakai bedak, pakai foundation ,pakai tu pakai ni.. Lagi senanglah daki2 make up tu nak tertinggal dlm pori tu kan..

Ade cara mudah tak selain nak simen?

Iskh takyah susah-susah abang kakak adik2 semua.

Cuba tengok testimoni pengguna YOUTH ni

Wallaweh!!

Tengok ni pulak
Merecik!!

Hati banyak senang mahu tepek bedak 7 layer.. Iskh tapi kalau muka dh rata macam ni jimat le sikit bajet bedak kan . Buh nipis - nipis je . .Rilek je sapu..

RUGILAH TAK BELI YOUTH

NAK DISKAUN 20%!

0106300503

NAK FREE MEMBERSHIP!!

0106300503

NAK FREE MEMBERSHIP+ BONUS CASH BACK!

0106300503

NAK BELI TERUS!!

KLIK BAWAH

YOUTH INTENSIF TREATMENT AND REPAIR SET

YOUTH RENEW AND MAINTAIN SET

BEST SANGAT YOUTH!


Assalamualaikum
Saje nak share ngan kome

Masa raya idul fitri haritu ,kakak merangkap kawan sekerja order 1 set YOUTH tau .

Kite pun kasi la tau mcm mana cara nak pakai itu ini kan.

So, kita pun snap lah gambar sebelum. Yelah.. Sebagai bukti kang tak tau kat mana perubahan nye tu.

Kakak ni umur 40 an . Kalau ikutkan takde lah  berumur sangat. Muda lagi sebenarnya.

Masalah kulit yg beliau alami:

Kulit berlubang akibat parut jerawat.

Haa .. Tak sabar nk tgk kan hasil selepas .

Amacam??

Bestkan.. Lepas ni tak risau dah nak pondesen pun sbb takyah nak tebal2 sgt. Kulit dah sihat yeyhooo !

Cane nk order YOUTH dan dapat FREE MEMBERSHIP FREE FACIAL CLEANSER

Meh call ke wasap ke
0106300503

HAWA
PENGEDAR SHAKLEE SERI MANJUNG DAN SEMENANJUNG MALAYSIA

Assalamualaikum semua!

Saje nak share ngan korang 1 benda ni ..Mmg saya dh jatuh cinta dengan dia ni sejak mula dia dilahirkan .

Kalau orang dah biasa bersukan ,dia tau bila masa yang dia letih, prestasi tak sama, merudum dan kurang stamina.

Haa ..memang lain betul rasa badan ni.Sebelum tu, badan lemau je. .Pagi2 tu tah bape kali menguap di sekolah. Berair mata dibuatnya. Langkah pun longlai .

Eh ..Panjang pulak ..korang nak tau tak apa bendanya tu ?

COQ TROL PLUS !

Telan vitamin sebelum lari

Memang tak letih .Serius cakap ni ..kalau tak disebabkan saya ni ada masalah lutut rasanya tak berhenti lari. 

Korang yang suka pancit atau pun dah season tu. .Boleh cuba Coq Trol Plus ni.. Betoi. .Serius korang mesti kagums punya.. Tambah2 la kalau korang ni atlit sukan negara kan.. Sejuta kali selamat dari you ambil Livita ke Redbull ke yang sah2 naikkan gula tu. 

Meh kontek saya
0106300503
Hawa
Pengedar Shakles Seri Manjung